Ο Σύλλογος Κινέζικων Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών ιδρύθηκε το 2015, από τον sifu Δημήτρη Παναγιωτάκη, στα όρια των δήμων Πετρούπολης - Ιλίου, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 51.

Σε έναν χώρο με πλήρη εξοπλισμό και φτιαγμένο με αγάπη και θετική ενέργεια διδάσκονται:

Choy Lee Fut - Παραδοσιακό Kung Fu

Sanda - Αγωνιστικό Kung Fu

Tai  Chi  Chuan (Chen Style)

Luohan Qi Gong (Chi  Kung)

Self  Defence (Αυτοάμυνα)

Ο Δάσκαλος

Ο sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης γεννήθηκε το 1976. Ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες το 1991 με το στυλ Chap Koon Do, ένα στυλ από την Σιγκαπούρη που συνδυάζει τεχνικές από το Choy Lee Fut Kung Fu και το Karate, όπου πήρε και τη μαύρη ζώνη.

Έχει πειραματιστεί με αρκετές πολεμικές τέχνες, όπως το Φιλιππινέζικο Kali, το Tae Kwon Do κ.α., συμμετέχοντας παράλληλα και σε διάφορα ανοιχτά πρωταθλήματα και επιδείξεις. Tο 2003 ξεκίνησε ενεργειακές πολεμικές τέχνες όπως το Tai Chi Chuan (Chen style) και το Qi Gong.

Στην πορεία του ως μαθητής έχει περάσει από πολλούς δασκάλους, όπως ο Ιωάννης Δέδες, στο Chap Koon Do, ο Grand Master Chen Xiao Wang στο Tai Chi Chuan, ο δάσκαλος που έφερε το Choy Lee Fut στην Ελλάδα, Θεόδωρος Λαμπάδας και ο Dr Gaspar Garcia, από τον οποίο έχει και δίπλωμα στο Luohan Gong (Qi Gong).

Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος του Choy Lee Fut από την οικογένεια Chan (Chan Family Choy Lee Fut) και τον Grand Master Chan Yong Fa.

Έχει δίπλωμα προπονητή από το 2003, από την Ελληνική Ομοσπονδία Wu Shu Kung Fu,  αναγνωρισμένο από την ΓΓΑ με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

Έχει τρίτο βαθμό μαύρης ζώνης από την Ε.Ο.ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ.

Επίσης ασχολείται επαγγελματικά με τις εναλλακτικές Θεραπείες, Ρεφλεξολογία - Χειροπρακτική.