Ένα Χρυσό και Δύο Ασημένια Μετάλλια στο KungFu Life 2021

Ένα Χρυσό και Δύο Ασημένια Μετάλλια στο KungFu Life 2021

Με τρία μετάλλια σε τρεις συμμετοχές ολοκληρώθηκε για το Σύλλογό μας η συμμετοχή στο διαδικτυακό πρωτάθλημα Kung Fu Life 2021, που συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου (ΕΟΓΚΦ), την Κινέζικη Πρεσβεία στη Αθήνα (ΚΠΑ) και το Κέντρο Κινέζικης Κουλτούρας στην Αθήνα (ΚΚΚΑ), για τα Ταολου – σκιαμαχίες των Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών και την προβολή της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς για την "Χρονιά του Βουβαλιού".

Στην διοργάνωση συμμετείχαν σύνολο 176 αθλητές από 16 Συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Η επίσημη βιντεοσκόπηση του "Online Kung Fu Life Challenge’" έγινε στις 27 Φεβρουαρίου 2021 μέσω της εφαρμογής Zoom που κάθε αθλητής παρουσίασε μία σκιαμαχία διάρκειας από 20 έως 40 δευτερόλεπτα ‘"ζωντανά’" και αξιολογήθηκε στις 6 και 7 Μαρτίου 2021 από Διεθνείς κριτές του αθλήματος, που φιλοξένησε η ΕΟΓΚΦ.

Με αυτό τον τρόπο οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να εκτιμηθούν με τα επίπεδα των Διεθνών αθλητών και να θέσουν νέους στόχους για την εξέλιξη της προετοιμασίας τους για την συμμετοχή τους σε μελλοντικά Διεθνή live Πρωταθλήματα.

Για τους αθλητές μας, τα αποτελέσματα ήταν:

Tai Chi - Chen Style

  • 1η Θέση: Βαρβάρα Μυλωνά
  • 2η Θέση: Αγλαΐα Θωμά

results taichi

Traditional Kung Fu - Νότια Γροθιά

  • 2η Θέση: Χρυσοβαλάντης Ζέρβας

results kungfu

Ο Sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης συνεχάρη τους αθλητές, που παρά τις αντίξοες συνθήκες συνέχισαν να διατηρούν έναν Kung Fu τρόπο ζωής και την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

wushu team

  • Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kung Fu Life 2021 Wushu Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kung Fu 2021 »