Αυτό τον απολογισμό έκανε ο sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης, μιλώντας κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτρικης Πίτας σε μεζεδοπωλείο στην Πετρούπολη, όπου έδωσαν τον παρόν οι αθλητές, οι γονείς και οι φίλοι του συλλόγου.
Ο sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης τίμησε την τέως Πρόεδρο του Συλλόγου για την επταετή προσφορά της στο Σύλλογο και της απένειμε πλακέτα ως Επίτιμη Πρόεδρο του Συλλόγου. Στη συνέχεια η κα. Μαρία Μπούρλη μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Στράτο Ζαρβαλιά βράβευσαν τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες για τις συμμετοχές τους στα Πρωταθλήματα.: Καμαρινός Ευάγγελος Δαλιάνης Παναγιώτης, Υφαντής Ανδρέας, Μυλωνά Βαρβάρα, Θωμά Λία, Ζαρβαλιάς Θωμάς, Γκούμας Αναστάσιος, Ζέρβας Χρυσοβαλάντης, Κανελλόπουλος Δημήτριος.
Ο sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης προχώρησε στην κοπή της πίτας και το φλουρί το κέρδισε η αθλήτρια Χριστιάνα Σταθάτου, η οποία, με συγκίνηση παρέλαβε ένα υπέροχο σπαθί Darn Dao.
Η βραδιά συνεχίστηκε με χορούς και τραγούδια και την υπόσχεση ν' ανταμώσουμε σύντομα όλοι μαζί και πάλι.
Καλή χρονιά!