Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας - Βραβεύσεις αθλητών

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας - Βραβεύσεις αθλητών

Το 2023 ήταν για το Σύλλογό μας μία χρονιά γεμάτη πλούσια αγωνιστική δράση και διακρίσεις. Από διεθνή διασυλλογικά πρωταθλήματα μέχρι το Πανελλήνιο και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κίνα, μέχρι το Πανευρωπαϊκό στην Τουρκία, η παρουσία μας υπήρξε πιο δυναμική από κάθε άλλη χρονιά.

Αυτό τον απολογισμό έκανε ο sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης, μιλώντας κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτρικης Πίτας σε μεζεδοπωλείο στην Πετρούπολη, όπου έδωσαν τον παρόν οι αθλητές, οι γονείς και οι φίλοι του συλλόγου.

Ο sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης τίμησε την τέως Πρόεδρο του Συλλόγου για την επταετή προσφορά της στο Σύλλογο και της απένειμε πλακέτα ως Επίτιμη Πρόεδρο του Συλλόγου. Στη συνέχεια η κα. Μαρία  Μπούρλη μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Στράτο Ζαρβαλιά βράβευσαν τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες για τις συμμετοχές τους στα Πρωταθλήματα.: Καμαρινός Ευάγγελος Δαλιάνης Παναγιώτης, Υφαντής Ανδρέας, Μυλωνά Βαρβάρα, Θωμά Λία, Ζαρβαλιάς Θωμάς, Γκούμας Αναστάσιος, Ζέρβας Χρυσοβαλάντης, Κανελλόπουλος Δημήτριος.

Ο sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης προχώρησε στην κοπή της πίτας και το φλουρί το κέρδισε η αθλήτρια Χριστιάνα Σταθάτου, η οποία, με συγκίνηση παρέλαβε ένα υπέροχο σπαθί Darn Dao.

Η βραδιά συνεχίστηκε με χορούς και τραγούδια και την υπόσχεση ν' ανταμώσουμε σύντομα όλοι μαζί και πάλι.

Καλή χρονιά!