Χορηγός

Όσα Έγιναν στο 2nd Athens Choy Lee Fut Championship

Όσα Έγιναν στο 2nd Athens Choy Lee Fut Championship

Το Choy Lee Fut γιόρτασε τα 30 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα με την πραγματοποίηση του 2nd Athens Choy Lee Fut Championship, την 1η Ιουνίου 2025, στο κλειστό γήπεδο Γ. Κακούρης στο Ίλιον. Τη διοργάνωση ανέλαβε ο Σύλλογος Παραδοσιακών Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών, με επικεφαλής το sifu Δημήτρη Παναγιωτάκη, σε συνεργασία με το σύλλογο Choy Lee Fut Ναυπλίου και Άργους.

Με συμμετοχές υπερδιπλάσιες από το 1ο αντίστοιχο πρωτάθλημα, οι αγώνες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτικά, όσο και από πλευράς θεάματος. Αθλητές του Choy Lee Fut από την Αθήνα, το Ναύπλιο και το Άργος, μαζί με αθλητές άλλων στυλ που τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διαγωνιζόμενοι σε Taolu, Taiji και Light Sanda.

Ιδιαίτερες ήταν οι στιγμές κατά της οποίες τιμήθηκαν από το Δάσκαλο του Συλλόγου μας sifu Δημήτρη Παναγιωτάκη:

  • Η Δήμαρχος Ιλίου Ανδριάνα Κουκοβίνου,
  • Ο sifu Θεόδωρος Λαμπάδας, ιδρυτής της Hellenic Choy Lee Fut Association και ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα το Choy Lee Fut

και από την Επίτιμη Πρόεδρο του Συλλόγου, Μαρία Μπουρλή,

  • Η Αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού Ζέτας Πολίτη
  • Ο Πρόεδρος της Ε.Ο. Γου Σου Κουνγκ Φου, Σπύρος Καραπάνος

Στα highlights της διοργάνωσης η επίδειξη που πραγματοποιήθηκε και περιλάμβανε τεχνικές Choy Lee Fut και Sanda, καθώς και ένα σκετς αυτοάμυνας στο δρόμο.

Δεν θα πρέπει να παραβλεφθεί η σημαντική συμβολή των εθελοντών, που με την ενέργεια και τη θετική τους διάθεση βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων και τους οποίοιυς ο sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης ευχαρίστησε ξεχωριστά.