Διακρίσεις και Εμπειρίες στο 13ο Παλαμήδιο Πρωτάθλημα

Διακρίσεις και Εμπειρίες στο 13ο Παλαμήδιο Πρωτάθλημα

Για μια ακόμα χρονιά, η συμμετοχή μας στο Παλαμήδιο Πρωτάθλημα στέφθηκε με τις επιτυχίες των αθλητών μας, ολοκληρώνοντας ένα υπέροχο διήμερο με πολύ Kung Fu!

Η διοργάνωση των αγώνων ήταν άψογη, από την έναρξη, μέχρι τον τελευταίο αγώνα, ενώ το εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στους αθλητές και τους προπονητές των διαφόρων στυλ, έδινε την αίσθηση μιας πραγματικής γιορτής πολεμικών τεχνών. Τις εντυπώσεις έκλεψε η τελετή έναρξης, με τον παραδοσιακό χορό του λιονταριού και την επίδειξη από τους μαθητές του Choy Lee Fut, ενώ ιδιαίτερα σχολιάστηκε το ανεβασμένο επίπεδο των αθλητών που συμμετείχαν στις διάφορες κατηγορίες.

Οι αθλητές του συλλόγου μας κατάφεραν να διακριθούν και να αποσπάσουν συνολικά 8 μετάλλια! Ειδικότερα, Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Tai Chi - Γυμνά Χέρια κέρδισαν η Βαρβάρα Μυλωνά και ο Νίκος Παντολέων, ενώ η Εύα Επιτζόγλου και η Χαρούλα Βαρούτσα κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο στις κατηγορίες τους.

Στο Light Sanda ο Αλέξης Πόθος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 14-15 ετών, -80kg και ο Θωμάς Ζαρβαλιάς το χάλκινο στην κατηγορία 13-14 ετών.

Τέλος, στην κατηγορία -90kg αντρών, ο Χρήστος Μεμτσούδης και οι Σταύρος Γκίνης, Χρυσοβαλάντης Ζέρβας ανέβηκαν στο βάθρο με το ασημένιο και το χάλκινο μετάλιο αντίστοιχα.

Ικανοποιημένος ο sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης, έδωσε τα συγχαρητήριά του και δήλωσε περήφανος για τους αθλητές του Συλλόγου, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και σε αυτούς τους αγώνες.