Έτοιμοι για το 9o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kung Fu στην Κίνα!

Έτοιμοι για το 9o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kung Fu στην Κίνα!

Το 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kung Fu θα πραγματοποιηθεί στις 23-28 Αυγούστου 2023, στην πόλη Emeishan, της επαρχιας Sichuan, στην κεντρική Κίνα και ο σύλλογός μας θα συμμετέχει με 3 μέλη στην αποστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓουΣου Κουνγκ Φου.

Συγκεκριμένα ο Sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης, ο Χρυσοβαλάντης Ζέρβας και ο Αναστάσιος Γκούμας θα ταξιδέψουν στην Κίνα με σκοπό να συναγωνιστούν, ως μέλης της εθνικής ομάδας, αθλητές από όλο τον κόσμο! Μάλιστα η ελληνική αποστολή είναι από τις πιο πολυπληθείς και με υψηλούς στόχους.

Σύμφωνα με τη διοργάνωση, οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή ξεπερνούν τις 58 και εκτός από την Ελλάδα είναι οι: Αλγερία, Κονγκό, Αίγυπτος, Μαυρίκιος, Σενεγάλη, Νότια Αφρική, Τυνησία, Βολιβία, Βραζιλία, Χιλή, Καναδάς Μεξικό, Ηνωμένες Πολιτείες, Αργεντινή, Αφγανιστάν, Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ινδονησία, Ιαπωνία, Καζακστάν, Σιγκαπούρη, Κιργιστάν, Βιετνάμ, ΙνδίαΜαλαισία, Φιλιππίνες, Σρι Λάνκα, Τατζικιστάν, Μακάο, ΥεμένηΓαλλία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Τσεχία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ολλανδία, Γεωργία, Γερμανία, Ουγγαρία, Λετονία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Αρμενία, Τουρκία, Ουκρανία, Ισραήλ και Αυστραλία.

Μετά από μήνες εντατικής προετοιμασίας, η ομάδα μας είναι έτοιμη να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία, στην πατρίδα του Κουνγ Φου!

Χ. Ζέρβας - Δ. Παναγιωτάκης - Α. Γκούμας