Με 3 Χάλκινα Μετάλλια και 1 Τέταρτη Θέση η Επιστροφή μας από την Κωνσταντινούπολη

Με 3 Χάλκινα Μετάλλια και 1 Τέταρτη Θέση η Επιστροφή μας από την Κωνσταντινούπολη

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή την Εθνικής Ομάδας Wishu Kung Fu, καθώς και των αθλητών μας που αποτελούν μέλη της, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kung Fu που πραγματοποιήθηκε στις 14-17 Δεκεμβρίου 2023, στην Κωνσταντινούπολη.

Σε μια δύσκολη έδρα για τους Έλληνες αθλητές και μια διοργάνωση με υψηλό ανταγωνισμό και βαθμό δυσκολίας, η εθνική ομάδα στάθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ οι αθλητές του Συλλόγου μας κατέκτησαν 3 χάλκινα μετάλλια, μία τέταρτη θέση και μία πέμπτη θέση.

Συγκεκριμένα δύο φορές ανέβηκε στο βάθρο ο Χρυσοβαλάντης Ζέρβας, καθώς κατέκτησε την τρίτη θέση στα Tao Lu, τόσο  στο σπαθί, όσο και στα γυμνά χέρια, στην κατηγορία 40+.

Επιπλέον, ο Παναγιώτης Δαλιάνης, στην πρώτη του μεγάλη διοργάνωση, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, κατατάχθηκε τρίτος στο light sanda,  στην κατηγορία 15-17 60kg-.

Τέλος ο Τάσος Γκούμας βρέθηκε στην τέταρτη θέση στο σπαθί, σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία (18-40), ενώ ο Βαγγέλης Καμαρινός, επίσης στην πρώτη του μεγάλη διοργάνωση, κατατάχθηκε 5ος στην κατηγορία 15-17, 65Kg.

Ο sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης, μετά από μήνες εντατικής προετοιμασίας είδε με χαρά και περηφάνεια το έργο του να δίνει αποτελέσματα, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει το μερίδιο στην επιτυχία που ανήκει σε κάθε μέλος του Συλλόγου, που από την πλευρά του συνέβαλε σε αυτή την προετοιμασία, μέσα από τις προπονήσεις, τις παραινέσεις και το εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Ιδανικό κλείσιμο σε μία επιτυχημένη χρονιά λοιπόν... μέχρι την επόμενη!