Απόλυτη Επιτυχία στις Εξετάσεις Αλλαγής Επιπέδου

Απόλυτη Επιτυχία στις Εξετάσεις Αλλαγής Επιπέδου

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στη σχολή μας οι εξετάσεις αλλαγής επιπέδου, υπό την επίβλεψη του Αρχηγού του Choy Lee Fut στην Ελλάδα, sifu Θεόδωρου Λαμπάδα και του Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓουΣου Κουνγκ Φου, sifu Κυριάκου Ελευθερίου και με παρουσία γονέων και φίλων των μαθητών.

Με σοβαρότητα, πειθαρχία και ετοιμότητα, μετά από έντονη προετοιμασία όλη τη χρονιά και μετά από μία επίπονη εξέταση, όλοι οι μαθητές μας κέρδισαν τη ζώνη για την οποία εξεταζόντουσαν, θέτοντας υψηλότερα τον πήχη για τη νέα χρονιά.

Ο sifu Δημήτρης Παναγιωτάκης, ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, θυμίζοντας ότι η επίτευξη ενός στόχου είναι η ανταμοιβή της ατομικής και ομαδικής προσπάθειας και της σκληρής δουλειάς, αλλά και η αρχή της προσπάθειας για τον επόμενο στόχο - αρχές που βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Choy Lee Fut. Τόνισε δε, ότι οι πιο προχωρημένοι μαθητές, με την άνοδο του επιπέδου τους, αποκτούν πλέον νέες υποχρεώσεις έναντι των νεότερων, καθώς θα πρέπει να δίνουν με τη συμπεριφορά και τη συνέπειά τους το παράδειγμα.