Ευτυχής που Ασχολούμαι με Αυτή την Πολεμική Τέχνη

Ευτυχής που Ασχολούμαι με Αυτή την Πολεμική Τέχνη

Μετά από 13 χρόνια που έκανα κολύμβηση έπαθα έναν τραυματισμό που αναγκάστηκα να μην μπορέσω να ξανακολυμπήσω. Δεν ήθελα να αφήσω τον εαυτό μου χωρίς άθληση και αναρωτήθηκα τι άλλο μπορώ να κάνω. Έτσι ξεκίνησα στην σχολή που ήταν δίπλα στο σπίτι μου.

Σιγά σιγά, με τον καιρό, μου άρεσε, γνώρισα φίλους, και τελικά είμαι ευτυχής που ασχολούμαι με αυτή την πολεμική τέχνη. Κατάφερα με την καθημερινή προπόνηση να έχω φτάσει σε ένα καλό επίπεδο και να μπορώ τώρα να εκπροσωπήσω την Εθνική Ελλάδος στο πανευρωπαϊκό στην Κωνσταντινούπολη.

Γυμνάζω όλο το σώμα και μέσα απο ασκήσεις με βοηθά να βελτιώσω την συγκέντρωση μου και να διαχειριστώ το άγχος και το στρες. Με το άθλημα αυτό έχεις αυτοπεποίθηση και αίσθηση ασφάλειας, γιατί μέρα με την μέρα αποκτάς ικανότητες και ανακαλύπτεις τα όρια σου.

Οι πολεμικές τέχνες γενικά βοηθούν πολύ τα παιδιά που δεν μπορούν να συγκεντρωθούν εύκολα. Απελευθερώνουν την νευρικότητα πάνω στην άσκηση και έτσι φεύγει ο θυμός. Αισθάνομαι ευτυχής που ασχολούμαι με αυτό το άθλημα.

  • Πρόσθετες Πληροφορίες

    • Συντάκτης:

      Δαλιάνης Παναγιώτης - Θεωρητική εργασία αλλαγής επιπέδου, Πράσινη Ζώνη