Το Kung Fu Έχει Σημαντική Θέση στη Ζωή μου

Το Kung Fu Έχει Σημαντική Θέση στη Ζωή μου

Το Kung-Fu εδώ και 2,5 χρόνια περίπου έχει αποκτήσει μια σημαντική θέση μέσα μου και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια για αυτό. Είναι κάτι ξεχωριστό!

Αρχικά είναι από τους αγαπημένους μου χώρους. Υπάρχει πολύ καλή παρέα  και κάνουμε αρκετές πλάκες όποτε χρειάζεται. Έχω παρατηρήσει τεράστια διαφορά στο σώμα μου προς το καλύτερο φυσικά διότι έχω περισσότερη αντοχή, ευλυγισία και δύναμη.

Πιο πολύ με έχουν κερδίσει οι φόρμες γιατί νιώθω απελευθερωμένος με τις κινήσεις και γενικά μου αρέσει αυτή η σειρά κινήσεων. Πολλοί λένε ότι  είμαι καλύτερος στους αγώνες επειδή έχω γρήγορα πόδια και γενικότερα κάνω γρήγορες κινήσεις αλλά προτιμώ τις φόρμες.

Μερικές φορές που η μέρα μου είναι δύσκολη και βαρετή, έρχεται η ώρα του Kung-Fu και αλλάζει η διάθεση μου καθώς αποκτώ γρήγορα περισσότερη ενέργεια.

Το Kung-Fu  με βοηθάει επίσης και στη ζωή μου έξω από την προπόνηση. Έχω αλλάξει τρόπο σκέψης και έχω  αποκτήσει  περισσότερη υπομονή με τους ανθρώπους και έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις δύσκολες καταστάσεις.

Τέλος, θέλω να αποκτήσω περισσότερες καλές εμπειρίες και να συνεχίσω δυνατά διότι πιστεύω πως στο μέλλον θα έχω και περισσότερα οφέλη.

Γιώργος Βαμβακάς, Θεωρητική εργασία αλλαγής επιπέδου, Πράσινη Ζώνη